Ook wij strijden tegen het Corona virus

DisinfectCare|Professionele desinfectie tegen corona

Goede reiniging en desinfectie draagt bij aan het terugdringen van de verspreiding van het coronavirus.

Dit blijft belangrijk, ook in ‘het nieuwe normaal’. 

Desinfectie is nu meer dan ooit actueel geworden en helaas heeft het Coronavirus (Covid-19) Nederland ook in haar greep. Professionele desinfectie van DisinfectCare is door de bewezen technologie in staat om bacteriën te doden en virussen te bestrijden. Deze behandeling is zeer geschikt voor alle soorten omgevingen en sectoren. Middels onze kennis biedt DisinfectCare speciale desinfectie aan waarbij schimmels, bacteriën en virussen tot wel 99.9% worden gedood. Deze behandelingen worden verricht met innovatief en hoogwaardig apparatuur zonder de oppervlakken te beschadigen. Deze methode gebeurt volledig milieu vriendelijk.

DisinfectCare werkt met verschillende methodes, aangepast aan de betreffende ruimte(s) en oppervlakken. De producten die wij gebruiken zijn ontwikkeld voor het op hoog niveau reinigen en desinfecteren van harde en zachte oppervlakken, omgevingen, apparatuur en lucht. 

Onze betrokkenheid, vakmanschap en expertise zijn zichtbaar in de efficiënte en doeltreffende wijze waarop onze goed opgeleide medewerkers uw omgeving reinigt en desinfecteert.

 

Op zoek naar professionele desinfectie tegen het (Covid-19) virus?

Neem dan contact met ons op via info@disinfectcare.nl (mailto:info@disinfectcare.nl)

of kijk voor meer informatie op www.disinfectcare.nl (http://www.disinfectcare.nl)

 

kisspng-respiratory-syncytial-virus-infectious-disease-inf-worm-virus-5b4598f9cb4f20.5235172215312878018328 kisspng-respiratory-syncytial-virus-infectious-disease-inf-worm-virus-5b4598f9cb4f20.5235172215312878018328